Daniel Gay, CDP-member United Nations, New York:

“Many thanks for all your help, it’s exactly what we wanted. You did a great job.”

Marieke Verbij, basisschool de Overhael:

“Maaike heeft onze school echt aan de hand meegenomen in de nieuwe wereld van het Green Screen, de kinderen waren heel enthousiast en het team was positief over de samenwerking. Er was veel ruimte om al onze ideeën vorm te geven en het werd een spetterend slot van onze projectweken.”

Anne Schroën, commercieel manager boeken bij Bruna:

“Het was een feest om met Maaike te werken, ze pakte alles snel op, reageerde heel actief en stond open voor suggesties. Echt een vakvrouw, en onze ondernemers waren zeer positief om haar filmimpressie van onze Boekendag te zien.”

Marrit van der Hoest, coördinator Humanitas:

“Omdat ik precies in mijn hoofd had hoe ik het wilde, vond ik het heel spannend. Maar Maaike wist door te vragen en te luisteren, daardoor is het geworden zoals ik hoopte. Het is een filmpje dat je gevoel raakt, ik ben er heel blij mee.”

's Heerenloo Zorggroep:

“Ik vind de video SUPER! Van het begin tot het eind staat de cliënt centraal. De verhaallijnen van de geïnterviewden sluiten ook prima op elkaar aan en wat mij betreft wordt de essentie van het verbeterprogramma prima over het voetlicht gebracht. Ook de humor erin vind ik fantastisch, muziekje ook helemaal prima. Dus, helemaal top!”

Familie waarvan ik de ouders portretteerde, zij waren 50 jaar getrouwd:

“WOW, wat een leuke film. Geweldig gedaan. Heel treffend, heel fijn om dit te hebben! Ik ben er heel erg blij mee!!! Ontroerde mij ook, eerlijk gezegd... Heel erg bedankt voor het maken van dit, voor mij en ons, juweeltje.”