smalltallk films&interviews maakt films voor bedrijven, organisaties, zorginstellingen, particulieren, goede doelen en het onderwijs, met een voorliefde voor ‘human interest’.

 

xxs

Een 'standaard' workshop van 1,5 uur wordt gegeven vanaf 150 euro. Indien de workshop op maat wordt gemaakt of extra voorbereiding/begeleiding vergt, komt daar uiteraard wat bij. Neem je contact op om de mogelijkheden te bespreken?

Prijs: 150,- ex BTW

x-small

Een persoonlijke sollicitatie-video waarin je echt kunt laten zien wie je bent, kan een uitkomst bieden voor werkzoekenden. Maar ook het vastleggen van een feestavond kan wellicht onder 'x-small' vallen en is soms (voor particulieren) al mogelijk voor een zacht prijsje. Samen kiezen we de juiste vorm die bij je past en nemen dit met professionele apparatuur op. Ik monteer dit tot een kort filmpje met als resultaat je eigen Youtube-link.

Prijs: 350,- ex BTW

Small

Een korte film voor een klein bedrijf kan al een groot effect geven! Ideaal voor social media en uw eigen website. Ik kom graag in een paar uurtjes een klein interview en mooie sfeershots filmen. Dit monteer ik tot een fijn geheel inclusief stock-music (rechtenvrij) en aangeleverde logo’s en titels.

Prijs: 495,- ex BTW

Medium

Film van enkele minuten voor een klein of middelgroot bedrijf. Ter voorbereiding spreken we goed door wat de wensen zijn, extra aandacht voor de inhoud. Uiteraard ook in de gewenste huisstijl en sfeer van de klant. Tussen-bespreking van de montage, aflevering naar wens.

Denk hierbij ook eens aan een familie-portret, bijvoorbeeld een interview met (groot)ouders in het ouderlijk huis, inclusief een aantal oude foto's of filmpjes erin verwerkt.

Prijs: 750,- ex BTW

Large

Korte film voor een groot bedrijf, bijv. voor de eigen website of t.b.v. een speciaal project. Met extra aandacht voor de inhoudelijke wensen van de opdrachtgever en persoonlijke voorgesprekken over het onderwerp. Een hele draaidag meelopen en meerdere interviews filmen is geen probleem. Klant is koning! Voor een Large-filmpje werk ik eventueel samen met Remke Westerhof van www.paper-clip.nl

Prijs: vanaf 995,- ex BTW

X-large

Een documentaire of een filmproject op maat? Alles kan in een X-large filmopdracht! Scenario-schrijfster/fondsenwerver Remke Westerhof van www.paper-clip.nl en ik maken vooraf een uitgebreid filmplan. Bij XXL-films maken we tevens gebruik van de expertise van Filmeditor Bas Icke www.basicke.nl Met ieder ons specialisme gaan we de uitdaging graag aan om tot een interessante film te komen. 

Prijs: op aanvraag

 

smalltallk films&interviews  beschikt over de benodigde apparatuur, dit is bij de prijs inbegrepen. Ik film met een Sony XN70-camera en heb ook een zgn. Sony action-camera (GoPro) voor extra dynamische beelden en simpele vlog-cameraatjes voor kinderen. Eventueel werk ik samen met een collega voor drone-opnames. Verder neem ik de interviews op met een professionele zender-microfoon. Ook neem ik wat extra licht mee, of een grote greenscreen indien nodig. Ik monteer in Final Cut Pro X.