September: Voor de zomer deed ik een oproep: wie heeft het leukste idee voor een eigen filmpje gemaakt m.b.v. mijn greenscreen. Het nieuwe team van Buurtzorg Beemster won deze 'prijs' en zie hier het eindresultaat: hun eigen promotiefilmpje! Wat kan ik voor jou en je bedrijf betekenen?

Out-of-Office.jpg

Augustus 2018: Samen met mijn man, kids en onze XXL-camper ben ik een paar weken door Frankrijk aan het reizen! Vanaf maandag 3 september sta ik graag weer uitgerust voor u klaar. Mooie zomer gewenst!

green.jpg

Juli 2018 Leuk om te zien hoe mijn 'greenscreen' multi-inzetbaar is! Deze maand zowel voor bedrijven (CONO, Buurtzorg) gebruikt, als bij film-workshops met scholieren. In mijn edit-programma is het groene doek in elke gewenste afbeelding (foto of video) te veranderen. Dit kun je dus voor heel praktische oplossingen én heel creatieve ideeën toepassen! Waarmee kan ik jou van dienst zijn?

SKL-Write-a-Review-blog-01-671x337.jpg

Juni 2018 Het schooljaar zit er weer bijna op, ik gaf weer een heel aantal workshops op lagere en middelbare scholen. Leuk om de reviews van de betrokken docenten te lezen:

Afgelopen schooljaar hebben wij de drie workshops van Cinebergen met de groepen 5 gevolgd. Over de opbouw, duur en aansluiting bij de belevingswereld waren wij zeer tevreden. De kinderen waren enthousiast en vonden het erg leuk om zelf een filmpje te maken. Ook leuke resultaten! - basisschool De Wijde Veert
Door de verschillende aspecten waren het afwisselende lessen. Vooral de theorie gekoppeld aan de praktijk vond ik goed. De leerlingen waren elke les enthousiast en deden allen goed mee. Bij de evaluatie gaven ze de workshops gemiddeld een 8,6! - Da Vinci College (havo 1e jaars)
Brin-AVG-mei-2018-data-privacy.png

 

Mei 2018 Op 25 mei gaat de nieuwe AVG-wet inzake privacy van kracht. Uiteraard gaat smalltallkfilms zorgvuldig met uw gegevens om. Voorbeelden hiervan zijn: Bestanden worden alleen openbaar gedeeld na uitdrukkelijke toestemming van de klant, opnames worden zorgvuldig bewaard en niet met derden gedeeld. Hoofdpersonen in documentaires wordt gevraagd een zogenaamde 'quitclaim' te ondertekenen, waarin heldere afspraken staan en slechts enkele persoons-gegevens hoeven worden ingevuld.  Educatie-nieuwsbrieven worden voortaan via Cinebergen zelf verstuurd, passend bij de nieuwe privacy-richtlijnen inzake adresgegevens.

borrel-51.jpg
VCRAcontract.jpg

Mei 2018 Bij Vrijwilligers Centrale Alkmaar: Contract getekend, taart gegeten!
Op naar een fijne samenwerking voor een mooie documentaire over 'gewoon bijzondere' vrijwilligers van Alkmaar. Première december 2018 in het Filmhuis. V.l.n.r. Monique Amerika (VCRA), Frits de Beer (camera), Maaike Bosma (produktie, regie), Remke Westerhof (script, montage), Eerde de Swart (VCRA).

April 2018 Altijd fijn, de koeien staan weer in de wei! Het seizoen is weer begonnen, dat betekent dat ik weer mag filmen voor CONO Kaasmakers en hun koeien en boeren mag portretteren.